photo

photo

flyfishing photo

flyfishing photo

STROFT

За доставки до търговци с магазини за риболовни принадлежности:
Голяма гама най-висококачествени монофилни,
100% флуоркарбонови и оплетени влакна STROFT,
висококачествените мухарски поводи STROFT, продуктите за спининг STROFT.
Свържете се с нас на посочените електронна поща и/или по телефон от страницата КОНТАКТИ.

Каталог STROFT 2024

За продажби на дребно на голяма гама най-висококачествени монофилни,
100% флуоркарбонови и оплетени влакна STROFT, както и на
висококачествените мухарски поводи STROFT, продуктите за спининг STROFT,
моля ползвайте тази връзка .

***За подробна информация за качествата на различните влакна Stroft и производствените практики предвид търсените характеристики, може да се прочете в сайта на производителя, както и раздела Въпроси и отговори - ако се ползва браузър на Гугъл превода на български не е толкова лош: Виж тук

Stroft GTM
Stroft GTM е монофилно риболовно влакно от най-висок клас. През годините, TUV Мюнхен /водещата немска организация за стандарти/ потвърди, че Stroft GTM е най-доброто тествано влакно, а американското списание Fly Fisherman посочи Stroft GTM за топ избор за здравина. Основна цел на производствения процес при Stroft GTM е, да се увеличи максимално здравината за даден диаметър, като в същото време се подобри мекотата на влакното. Този процес непрекъснато се подобрява, като по същество представлява многостепенна, допълнителна температурна обработка. Постоянно се подобряват използваните съставки, за да останат само доказани изходни материали, гарантиращи производството на технически възможно най-доброто влакно. В процеса се рафинират и усъвършенстват характеристики като динамична фрикция, повърхностна твърдост, мекота, граница на еластичност, здравина, минимално удължение при натоварване, удължение при засичане, при борба с улова, чувствителност, фийдбек, памет, гъвкавост, които са непрекъснато подобрявани. Между диаметър 0,03мм и 0,30мм Stroft GTM се произвежда в толеранси от 0,01мм - 0,03мм, 0,04мм, 0,05, 0,06, 0,07, 0,08, 0,09, 0,10мм и т.н. до 0,30мм. От 0,30мм до 0,60мм се предлага в толеранс от 0,025мм. Това позволява много финна настройка на здравината на риболовната линия. Тези характеристики правят Stroft GTM перфектното риболовно влакно не само относно здравината на възел, а и при всички други изисквани атрибути за едно топ риболвно влакно. Stroft GTM е риболвното влакно за всички, които искат единствено най-доброто качество, само No1.

Stroft LS, ABR, FC1 и FC2
Съвсем накратко: STROFT LS e най-твърд и твърдото влакно има известна памет, но е най-неразтеглив, повече неразтегливост от него имат само оплетените влакна. STROFT АВR е създаден с по-голяма абразивоустойчивост предвид /като изключим по-скъпите флуорокарбони Stroft FC1 и Stroft FC 2/ и не толкова твърд като LS. Ако цената не е проблем с оглед на по-добрата абразивоустойчивост може да се ползват и по-бързо потъващите флуорокарбони Stroft Fc1 и FC2.

flyfishing photo

Вулев ООД осн.1992
София 1784
Младост 1
ул.Н.Генадиев бл.49а,вход 1, офис 1
мобилен 0887 648723
e-mail:info@flyfishing-bg.com


flyfishing photo
Нaмерете ни във Фейсбук flyfishing-bg.com

All rights reserved ©2024 Alexander Vulev